Fasiliteter
Hjem
Aktiviteter
Røst
Kontakt
Kommunikasjon
Linker

Galleri
English
Til Røst

Skal man bo på Kårøya bør man først sørge for å komme seg til Norge. Når man så er i Norge bør man prøve å ta seg til Bodø som er det enkleste utgangspunktet for å komme seg til Røst. Om sommeren er det også forholdsvis enkelt fra Moskenes, ytterst i Lofoten. Litt mer problematisk utenfor turistsesongen.

Ferge fra Bodø

Fra Bodø går det daglig ferge til Røst. Ferga, som heter MF Røst bruker fra 4 til 8 timer ut, alt ettersom hvor mange annløp båten har angjeldende dag.

Fly fra Bodø

Har man ikke lyst til å bruke så lang tid kan man ta fly. Widerøe flyr daglig fra Bodø og Leknes til Røst. Flytiden er ca. 20 minutter.

Ferge fra Moskenes

Fra Moskenes kan man benytte fergen MF Røst som har anløp her på vei fra Bodø til Røst. I høysesongen i juli og august er det også mulig å ta dagsturer fra Moskenes til Røst, med tur utover på morgenen og retur sent på kvelden.

Fra ferga til Kårøya

Når man kommer av fergen på Røst følger man veien rett frem ca. 300 meter til man har passert Røst bryggehotell og tar til høyre. Om man ikke har fått annen beskjed ringer man Kårøya på tlf: 76096238 og betjeningen vil komme og hente deg/dere der.

Fra Røst lufthavn til Kårøya

Kommer man med fly anbefales taxi. Taxien ringer opp Kårøya så en fra betjeningen kan komme og hente dere på den andre siden av sundet.